Rijden om te verblijden! Dat is de missie waarmee de stichting Rally For Kids in juli 2006 is begonnen. Op een leuke manier wilden de oprichters van rally for kids ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag bezorgen.

Op uitnodiging van een bevriende stichting hebben de oprichters van Rally for Kids in augustus 2005 met twee geleende rallyauto’s deelgenomen aan een circuitdag voor zieke kinderen en hun gezinnen. Tijdens dit evenement heeft de stichting en andere vrijwilligers, zieke kinderen of een gezinslid een aantal snelle ronden over het circuit kunnen laten ervaren. Het plezier dat de kinderen hieraan beleefden, ondanks hun ernstige ziekte, raakte iedereen diep. Daarom willen en kunnen zij niet stil blijven zitten, maar meer betekenen voor deze kids.

Onze collega Monica Mol is sinds 2021 betrokken bij deze mooie stichting Rally for Kids. Sinds dit nieuwe jaar is zij bestuurslid. In die rol buit ze zich over het werven van sponsoren, maar het allerbelangrijkste; de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

Het doel van Rally For Kids

Ons doel is eenvoudig: kinderen en het gezin die te maken hebben met moeilijke tijden in het leven een fijne dag te bezorgen. Of dit nu door een beperking, ziekte binnen het gezin, financiële moeilijkheden of andere reden komt. Door de kinderen op diverse manieren in contact te brengen met de rally- en 4×4-autosport, hopen we dit te bereiken.

Rally For Kids nodigt kinderen van 6 t/m 17 jaar en hun gezinnen uit voor deze prachtige ervaringen.

Oproep

Kent u iemand met kinderen in de leeftijdsgroep 6 t/m 17 jaar die graag eens kosteloos mee willen rijden?
Wijs hem of haar dan op de website www.rallyforkids.nl waar ze zich aan kunnen melden.