Kom je er zelf helemaal niet meer uit? Heb je last van je gevoelens of gedachten? Word je soms opeens heel boos of angstig en maak je dan dingen stuk of doe je jezelf pijn?

We zijn allemaal wel eens kwaad, verdrietig of voelen ons soms eenzaam. Het is niet leuk als je je heel vaak zo voelt. Als het dan ook nog eens niet goed gaat op school, tijdens het sporten of met vrienden of thuis. Dan is dit heel vervelend. Het is belangrijk om te weten dat je niet de enige die dit overkomt.

Het kán zijn dat je psychische problemen hebt. Hier kunnen we misschien samen wat aan doen. Samen met jou en je ouders (of verzorgers) zoeken we uit wat er aan de hand is. En hoe we je kunnen helpen. Fornhese is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jongeren met psychische problemen.

Kijk maar eens naar het filmpje op deze pagina hoe wij dat doen.

Op Brainwiki vind je informatie over psychische problemen. Hoe zit dat? Heb ik dat? En wie nog meer? Hoe ga ik ermee om? Welke behandeling is er voor mij?
Hier lees je hoe het zit. Hoe lotgenoten zich voelen en wat je kunt doen als je in de problemen raakt. Brainwiki is speciaal ontwikkeld voor jongeren met psychische problemen én hun omgeving. De website geeft informatie over deze problemen. En besteedt aandacht aan het leven zelf. Want… je bent veel meer dan alleen de problemen of klachten die je hebt! > Ga hier naar Brainwiki

Wij werken met een beveiligd cliëntportaal, Karify. Dit portaal geeft jou de mogelijkheid om thuis aan je behandeling te werken. Op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast kun je via Karify eenvoudig en veilig met je behandelaar chatten, videobellen, opdrachten maken, etc.

“Ik vind het fijn dat ik mijn behandelaar via de Karify App een berichtje kan sturen. Hij geeft me veel tips om thuis aan de slag te gaan.”

Benieuwd wat Karify voor jou kan betekenen? Bekijk hier Karify.

Bij Fornhese hebben wij ook een jongerenraad. Dat is een groep jongeren die opkomt voor de belangen van andere jongeren die bij ons in behandeling.
Wil je weten wat de jongerenraad allemaal doet? Bekijk de pagina van de jongerenraad.

Heb jij ideeën, wensen, suggesties of klachten?
Stuur dan een mailtje.

‘Ik heb geleerd om op te komen voor de belangen van andere jongeren. Daardoor heb ik ook geleerd om op te komen voor de belangen van mijzelf.’

Ben je tussen de 15 en 18 jaar? En behandelen wij jou op de polikliniek Fornhese?
Dan kan team Arbeid & Begeleiding je ondersteunen bij het bedenken én bereiken van jouw doelen.
Het team Arbeid & Begeleiding werkt vanuit onze locatie in Ermelo.
Wil je meer weten. Kijk dan hier.

Als je niet lekker in je vel zit, heb je soms ook geen aandacht voor je leefstijl. Je gaat misschien wel meer snoepen, ongezond eten of vaker een patatje halen. En… als je vaak ongezond eet dan is de kans groot dat je nog slechter in je vel gaat zitten. Of lichamelijke klachten krijgt. Daarom is het belangrijk om aan een gezonde leefstijl te werken. Hier kun je lezen wat wij binnen Fornhese aan leefstijl doen.

Wij leggen voor elke behandeling een dossier aan. Dat hoort bij het leveren van goede en juiste zorg. Wij zorgen er uiteraard voor dat we alleen díé gegevens verwerken die wij mogen verwerken. Ook waarborgen we de privacy. kijk hier voor meer informatie over dossier, rechten en privacy

Onze folders vind je op deze pagina

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer