Kom je er zelf helemaal niet meer uit? Heb je last van je gevoelens of gedachten? Word je soms opeens heel boos of angstig en maak je dan dingen stuk of doe je jezelf pijn?

We zijn allemaal wel eens kwaad, verdrietig of voelen ons soms eenzaam. Het is niet leuk als je je heel vaak zo voelt. Als het dan ook nog eens niet goed gaat op school, tijdens het sporten, met vrienden of thuis, is dit heel vervelend. Maar  wat belangrijk is om te weten is dat je niet de enige die dit overkomt.

Het kán dan zijn dat je psychische problemen hebt. Hier kunnen we misschien samen wat aan doen.
Samen met jou en je ouders (of verzorgers) zoeken we uit wat er aan de hand is en hoe we je kunnen helpen.
Fornhese is namelijk gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jongeren met psychische problemen.

Kijk maar eens naar het filmpje op deze pagina hoe wij dat doen.

Folders

Onze folders vind je op deze pagina

Wij kunnen je veel informatie geven over psychische problemen, maar Brainwiki is de website waar je betrouwbare informatie vindt over psychische problemen. Hoe zit dat? Heb ik dat? En wie nog meer? Hoe ga ik ermee om? Welke behandeling is er voor mij?
Op Brainwiki lees je hoe het zit. Hoe lotgenoten zich voelen en wat je kunt doen als je in de problemen raakt.

Brainwiki is speciaal ontwikkeld voor jongeren met psychische problemen én hun omgeving. De website geeft informatie over deze problemen en besteedt aandacht aan het leven zelf. Want … je bent natuurlijk veel meer dan alleen de problemen of klachten die je hebt!

> Ga hier naar Brainwiki

Wij werken met een beveiligd cliëntportaal. Dat heet bij ons Karify. Dit portaal geeft jou de mogelijkheid om thuis aan je behandeling te werken. Op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast kun je via Karify eenvoudig en veilig met je behandelaar chatten, videobellen, opdrachten maken, etc.

“Ik vind het fijn dat ik mijn behandelaar via de Karify App een berichtje kan sturen. Hij geeft me veel tips om thuis aan de slag te gaan.”

Benieuwd wat Karify voor jou kan betekenen? Bekijk de pagina over het portaal van Karify.

Bij Fornhese hebben wij ook een jongerenraad. Dat is een groep jongeren die opkomt voor de belangen van andere jongeren die in behandeling zijn bij ons.
Wil je meer weten wat de jongerenraad allemaal doet?
Bekijk de pagina van de jongerenraad.

Heb jij ideeën, wensen, suggesties of klachten?
Stuur ons een mailtje.

‘Ik heb geleerd om op te komen voor de belangen van andere jongeren en daardoor heb ik ook geleerd om op te komen voor de belangen van mijzelf.’

Als je niet lekker in je vel zit, heb je soms ook geen aandacht voor je leefstijl. Je gaat misschien wel meer snoepen, ongezond eten, vaker een patatje halen, etc. En …. Als je vaak ongezonder eet, is de kans groter dat je nog slechter in je vel gaat zitten of lichamelijke klachten krijgt. Daarom is het belangrijk om aan een gezonde leefstijl te werken.

Hier kun je lezen wat wij binnen Fornhese aan leefstijl doen.

Bij Fornhese leggen wij voor elke behandeling een dossier aan. Wij zorgen ervoor dat we alleen díé gegevens verwerken die wij mogen verwerken. Dat doen wij om goede en juiste zorg te leveren. Uiteraard hebben onze cliënten verschillende rechten hierin. Ook waarborgen wij de privacy.

kijk hier voor meer informatie over dossier, rechten en privacy