kom je er zelf helemaal niet meer uit? Heb je last van je gevoelens of gedachten? Word je soms opeens heel boos of angstig en maak je dan dingen stuk of doe je jezelf pijn?

We zijn allemaal wel eens kwaad, verdrietig of voelen ons soms eenzaam. Het is niet leuk als je je heel vaak zo voelt. Als het daarom niet goed gaat op school, tijdens het sporten, met vrienden of thuis, is dit heel vervelend. In dit geval zou je psychische problemen kunnen hebben. Hier kunnen we misschien samen wat aan doen. Samen met jou en je ouders (of verzorgers) zoeken we uit wat er aan de hand is en hoe we je kunnen helpen.

“Ik vind het fijn dat ik mijn behandelaar via de Karify App een berichtje kan sturen. Hij geeft me veel tips om thuis aan de slag te gaan.”

Benieuwd wat Karify voor jou kan betekenen? Bekijk de pagina over het portaal van Karify.

‘Ik heb geleerd om op te komen voor de belangen van andere jongeren en daardoor heb ik ook geleerd om op te komen voor de belangen van mijzelf.’

Een jongerenraad is een groep jongeren die opkomt voor de belangen van andere jongeren binnen GGz Centraal. Heb jij ideeën, wensen, suggesties of klachten? Stuur ons een mailtje.

Wil je meer weten? Bekijk de pagina van de jongerenraad.

informatie over psychische problemen

Brainwiki is de website waar je betrouwbare informatie vindt over psychische problemen. Hoe zit dat? Heb ik dat? En wie nog meer? Hoe ga ik ermee om? Welke behandeling is er voor mij? Op Brainwiki lees je hoe het zit, hoe lotgenoten zich voelen en wat je kunt doen als je in de problemen raakt. Brainwiki is speciaal ontwikkeld voor jongeren met psychische problemen én hun omgeving. De site geeft informatie over deze problemen en besteedt aandacht aan het leven zelf, want je bent natuurlijk veel meer dan alleen de problemen of klachten die je hebt!