window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-125270093-1');

Folders

Overige folders

Algemene folder deeltijdbehandeling

22 december 2023pdf - 274kb

Deeltijdbehandeling is een intensieve manier van behandelen. Wij bieden deze behandeling aan voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar. In een groep op leeftijd of op soort problemen. De kinderen/jongeren komen meer dagdelen per week naar een van onze locaties. Tijdens de deeltijdbehandeling wonen zij gewoon thuis.

Beertje Bruin

16 februari 2018url

Als een kind is aangemeld bij Fornhese kinder- en jeugdpsychiatrie dan worden ouders en kind uitgenodigd voor een intakegesprek. Het voorleesboekje Beertje Bruin is bedoeld om het kind voor te bereiden op dit intakegesprek.

De Kersenboom

27 februari 2024pdf - 180kb

De Kersenboom is een behandelgroep van Fornhese. Voor jonge kinderen van 2 t/m 5 jaar met een autismespectrumstoornis die nog nauwelijks spreken of communiceren. De behandeling is voor kinderen die weinig gericht zijn op anderen en die moeilijk contact maken. Vaak gaat het om kinderen die een achterstand hebben in verbale communicatieve vaardigheden, in woorden en geluid. En die niet of nauwelijks spontane taal gebruiken.

folder deeltijdbehandeling 12-18 jaar Amersfoort

22 december 2023pdf - 224kb

Deeltijdbehandeling is een intensieve en gespecialiseerde manier van behandelen. Wij bieden deze behandeling in Amersfoort aan voor jongeren van 12 tot 18 jaar. De groep bestaat uit ongeveer 7 jongeren en de behandeling vindt plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 12.00 en 15.15 uur. Tijdens de deeltijdbehandeling woon je thuis.

Fornhese | informatiegids

7 augustus 2020url

Deze informatiegids is bedoeld voor ouders van kinderen en jongeren die bij Fornhese in behandeling komen. Hoe werken we, waar kunt u terecht en wat kunt u van ons verwachten? > bekijk de gids

Algemene informatiefolder Fornhese

Voor kinderen en jeugd | Fornhese folder
> bekijk folder | url

Ga naar de bovenkant