
Maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Dan kunt u bij Fornhese terecht.
De deeltijdbehandeling bestaat uit twee groepen genaamd: deeltijd Arend en deeltijd Buizerd. Er wordt nauw samengewerkt met het onderwijs.
deeltijdbehandeling
Als poliklinische behandeling te weinig effect heeft is intensievere behandeling nodig, bijvoorbeeld deeltijdbehandeling: het kind komt een aantal dagdelen per week naar de locatie aan de Lageweg. De behandeling is gericht op het verminderen van de problemen én op het ondersteunen van de omgeving. Daarom worden ouders en/of verzorgers altijd nauw bij de behandeling betrokken.
We onderzoeken voortdurend hoe we de kwaliteit van onze behandelingen verder kunnen verbeteren. Periodiek, maar in elk geval bij de start en aan het einde van de behandeling, krijgt u het verzoek vragenlijsten in te vullen voor ons cliëntwaarderingsonderzoek (de zogenaamde GGZ-thermometer) en/of onder de naam ROM (Routine Outcome Monitoring). Wij informeren u over de uitkomst van deze onderzoeken.
Het kan voorkomen dat u tijdens de behandeling wordt gevraagd deel te nemen aan een wetenschappelijk onderzoek.
Meer informatie: wetenschappelijk onderzoek.
- brainwiki
Betrouwbare informatie over psychische problemen voor jongeren: hoe zit dat? Heb ik dat? En wie nog meer? Hoe ga ik ermee om? Welke behandeling is er voor mij? - kenniscentrum kinder- en jeugdpsychiatrie
Info voor ouders, jongeren, gemeenten, leerkrachten en professionals. Fornhese is lid van dit kenniscentrum en houdt zich de richtlijnen die door dit kenniscentrum zijn opgesteld, bijvoorbeeld richtlijnen voor farmacotherapie.